Cum poti achizitiona voucherul

Cumpărătorii, respectiv beneficiarii voucherului cadou pot fi clienţi "persoane fizice" şi clienţi "persoane juridice".

Clienţii pot intra în posesia unui voucher cadou prin utilizarea formularului disponibil pe website. Valoarea voucherului cadou poate fi stabilită de către cumpărător, dar nu poate fi mai mică de 100 euro.

 În urma stabilirii valorii voucherului, BIGAVI va emite cumpărătorului documentul de plată (factura).

Plata poate fi efectuată prin orice metodă îndicată în articolul "Rezervare şi plată" mai puţin prin tichete de vacanţă. 

După efectuarea plăţii, BIGAVI AGENTY va emite şi expedia voucherul cadou, în mod gratuit pe cale electronică sau conform indicaţiilor cumpărătorului.

Care este valabilitatea unui voucher

Voucherul cadou este nominal însă poate fi utilizat de întreaga familie (calitatea de soţ, soţie, fiu / fiică, în relaţia cu beneficiarul direct al voucherului).

Voucherul cadou poate fi utilizat doar în contextul achiziţionării de servicii şi produse turistice, de orice tip, în conformitate cu termenii şi condiţiile prezentului articol.

Acolo unde este cazul, dacă valoarea voucherului cadou nu acoperă serviciul sau produsul turistic ales, beneficiarul poate achita diferenţa de preţ prin alte mijloace de plată.

Voucherul cadou poate fi utilizat în termen de 1 an de la data achiziţionării.

TERMENI ŞI CONDIŢII cu privire la voucherul cadou BIGAVI GIFT

BIGAVI GIFT este cadoul inedit destinat persoanelor importante din viaţa fiecăruia dintre dumneavoastră. Fie că beneficiarul voucherului îl va primi şi utiliza pentru vacanţa mult visată sau pentru orice altă necesitate de călătorie, cu siguranţă va fi un cadou mult apreciat.

 Voucherul cadou BIGAVI GIFT reprezintă un certificat de valoare emis de către BIGAVI TRAVEL AGENTY S.R.L. şi care poate fi răscumpărat numai prin achiziţionarea de servicii şi produse turistice, de orice tip, din agenţiile de turism BIGAVI AGENTY.

Voucherul cadou nu poate fi răscumpărat prin preschimbarea în bani şi primirea efectivă a acestora.

 În calitate de emitent al voucherului cadou BIGAVI GIFT, ne rezervăm dreptul de a modifica oricând prezentele condiţii şi / sau oricare alte informaţii puse la dispoziţia consumatorilor, fără o notificare prealabilă.

Toate voucherele cadou se vor supune, indiferent de momentul achiziţionării lor, termenilor şi condiţiilor valabile la data efectivă a intenţiei de utilizare.

 BIGAVI AGENTY îşi rezervă dreptul de a retrage în orice moment posibilitatea de a achiziţiona vouchere cadou BIGAVI GIFT.

Voucherele cadou achiziţionate şi neutilizate înainte de data retragerii lor din oferta BIGAVI vor rămâne valabile, cu drept de valorificare în termenul de valabilitate atribuit la data achiziţionării.

Voucherele cadou achiziţionate şi neutilizate în termenul de valabilitate atribuit la data achiziţionării vor deveni nule, fără dreptul cumpărătorului sau al beneficiarului direct de a obiecta în vreun sens, de a solicita vreo despăgubire sau de a depune o reclamaţie.

Acord GDPR

Aceste date pot fi transmise si partenerilor nostri: hotelieri externi si interni, companii aeriene, transportatori si alti furnizori de servicii turistice comandate. Datele tale sunt in siguranta si stocate in mod criptat

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal în scop de e-mail marketing - Termeni și Condiții generale.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal sa fie folosite in scopul desfasurarii vacantei rezervate.

[widget acqua-tmpl-contact-01-un-cadou-pentru-cei-dragi-crqtxrtwjk] [widget acqua-tmpl-contact-01-un-cadou-pentru-cei-dragi-crqtxrukgj] [widget acqua-tmpl-contact-01-un-cadou-pentru-cei-dragi-crqtxrumhi] [widget acqua-tmpl-contact-01-un-cadou-pentru-cei-dragi-crqtxrunvt]