THREE CORNERS OCEAN VIEW EL GOUNA

Hurghada Egypt
Localizare: Resortul Three Corners Ocean View El Gouna  este situate aproape de plaja private cu nisip fin, din zona Abu Tig Marina si la 3 km de centrul orasului El Gouna. Aeroportul Hurghada se afla la 25,7 km fata de locatie. A fost deschis in anul 2004, iar ultima renovare a avut loc in anul 2016.
Facilitate hotel: Resortul dispune de un restaurant principal tip bufet,  2 restaurante A la carte cu specific belgian si Italian, 4 baruri, cafenele, 1 piscina cu o priveliste extraordinara, coafor, bancomat, magazine, sala de fitness, aqua aerobic, tenis de masa, sauna cu masaj si jacuzzi. Se organizeaza spectacole de karaoke, lectii de limba araba, bingo, dansuri din buric.
Dotari camera: Camerele hotelului  cu o suprafata de 30 metri patrati au balcon sau terasa, minibar, cutie de valori, aer conditionat, TV prin satelit, telefon, room service, si baie cu dus complet utilitata.
https://threecorners.com/hotels/ocean-view-prestige/

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion OTOPENI - HURGHADA 2022 (sambata 2) Bucuresti - HURGHADA; Taxe de aeroport si catering; Avion HURGHADA - OTOPENI 2022 (sambata 2) HURGHADA - Bucuresti; Package discount; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare